Aukioloaika 08:00 - 20:00

040 702 2628

ivkymppi[at]ivkymppi.fi

T2H valitsi IV Kympin harkiten

”Helppous, joustavuus ja asentajien kommunikointikyky nousee arvoonsa IV Kympin kanssa”, sanoo T2H:n vastaava työnjohtaja Mika Lehtonen.

T2H Rakennus Oy tekee uudisrakennustuotantona rivitaloja ja kerrostaloja pääosin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Rakenteilla on noin tuhat uutta asuntoa. T2H:n palveluksessa noin 150 toimihenkilöä ja kaiken kaikkiaan eri hankkeissa työskentelee noin 800 työntekijää, kun mukaan lasketaan hankkeissa mukana olevat alihankintayritykset.

Mika Lehtonen on vastaavana työnjohtajana T2H:n Kirkkonummen kohteessa, johon rakentuu kahdeksankerroksinen betonielementtitalo.

”Tänä päivänä asiakkaiden laatutoiveet ovat hyvin korkealla ja siksi vain hyvä tuote menee kaupaksi. Tämä kohde on poikkeuksellisen vaativa, mutta IV Kymppi suoriutui hommasta hyvin”, Mika sanoo

Yhteistyö työmaalla hoituu hienosti

”Asuntojen käyttömukavuuden kannalta iv-töillä on merkittävä rooli lopputuloksessa ja sen vuoksi valitsimme iv-urakoitsijamme harkiten”, Mika kertoo.

Hänen mukaansa IV Kympin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja työnjohtaja saadaan paikan päälle työmaalle aina kun siihen on tarve. Asiat hoituvat. IV Kympiltä tulee kohteeseen kaikki iv- töihin liittyvät asiat asennuksista mittaus- ja säätötöihin.

”Arvostan IV Kympissä eniten vaivatonta kanssakäyntiä ja joustavuutta, sekä asentajien kommunikointikykyä. Se helpottaa rooliamme tilaajana.”

Lähes kympin suoritus

IV Kympin perustaja Iikka Hyttinen kertoo, että yrityksen tavoite on tehdä hommat aina hyvin ja saada kympin suoritus asiakkaalle. Mika kuitenkin antaa arvosanaksi vain yhdeksän, mutta kertoo miksi.

”Annan arvosanaksi yhdeksän, koska kymppiä ei voi saada kukaan”, Mika lausuu virne suupielessä.

Tätä kuunnellessa tuntuu siltä, että sekä Mikalla että IV Kympillä on laatustandardit korkealla ja vain suomalainen vaatimattomuus estää sanomasta, että hommassa on onnistuttu hyvin.

Yhteistyölle on luvassa jatkoa

Mika palaa asialinjalle ja yhteistyön tyytyväisyys tulee esille pohdittaessa yhteisiä jatkoprojekteja.

”Suosittelen IV Kymppiä ja toivon myös, että omalta osaltanikin yhteistyömme jatkuu”, Mika painottaa lopuksi.