Hakusessa ultrapuhdas sisäilma? IV-Kymppi yhteistyössä Genanon® kanssa

Genanon ilmanpuhdistimet poistavat huoneilmasta jopa nanoluokan pienhiukkaset, kaasumaiset yhdisteet (VOC) ja eliminoivat mikrobit, kuten bakteerit, virukset ja homeitiöt.

Tutkitusti puhdasta sisäilmaa
Maailmanlaajuinen toimija
Jo vuodesta 2008
Genano & IV-Kymppi yhteistyöhön

Miksi valita Genanon® ilmanpuhdistus?

Ulos tulevasta ultrapuhtaasta ilmasta on suodatettu kokonaan pois hiukkaset, mikrobit, haitalliset kaasut ja kemikaalit

Laitteet ja suodattimet tarjoavat ratkaisun minkä tahansa tilan, kiinteistön tai yksittäisen huoneen täydelliseen ilmanpuhdistukseen

Ilmanlaadun sekä -puhtauden mittaus tapahtuu sensoreiden avulla ja voit seurata tuloksia mobiilisovelluksen kautta

Genanon tekniikan käyttökohteet
Työterveyslaitos, Suomi: Puhdistusteho partikkelikoossa 0,003 - 10 µm 99,5 %
Laboiratora National d'Essai, Ranska: 100% mikrobeista tuhottu laitteen käynnistämisen jälkeen
MetropoliLab, Suomi: Elävien mikrobien määrä 0% poistoilmassa tai pesusäiliössä

Genanon tuotteiden ja laitteiden käyttökohteet

Yksityisasunnot, taloyhtiön, julkiset-, teollisuus- ja toimistotilat

Tavallisen sisäilman puhdistukseen käytettävät tuotteet ja laitteet:

Genano 310

Genano 310

Tehokas ja kompakti ilmanpuhdistin, joka sopii yhtälailla luokkahuoneisiin, terveydenhuollon tiloihin, toimistoihin kuin liiketiloihinkin. Genanon kehittyneeseen sähköiseen suodatukseen perustuva patentoitu menetelmä puhdistaa sisäilmasta jopa nanoluokan hiukkaset. Menetelmä tappaa kaikki eloperäiset mikrobit, kuten virukset, bakteerit ja homeitiöt, ja poistaa myös haitalliset VOC-kaasut ja hajut.

Genano® Tube

Genano® Tube

Kattoon tai seinälle asennettava Genano Tube soveltuu käytävien ja aulatilojen ilmanpuhdistukseen. Laite voidaan integroida osaksi olemassa olevaa ilmastointijärjestelmää.

Genano® kanavasuodatin

Genano® kanavasuodatin

Genanon kanavasuodatin täydentää ilmanvaihtojärjestelmää. Kanavasuodatin on erittäin tehokas, kiinteästi tuloilman venttiiliin asennettava laite, joka puhdistaa korvausilmasta epäpuhtaudet estäen näiden pääsyn huonetiloihin. Kanavasuodatin ei tukkeudu, joten suodatusteho säilyy tasaisen hyvänä.

Rakennustyömaat, teollisuushallit, tuotantotilat ja muut pölyntorjuntaa vaativat tilat

Rakennus- ja tuotantoalan pölynhallinta- ja puhdistuslaitteet:

Aspra PMC

Aspra PMC

ASPRA PMC on monipuolinen sähköiseen suodatukseen perustuva ilmanpuhdistin, joka poistaa tehokkaasti sisäilmasta mm. pölyhiukkaset, ultrapienet partikkelit, virukset ja bakteerit. Kaasut ja hajut voidaan poistaa ilmasta lisäämällä ilmanpuhdistimeen aktiivihiilisuodattimet. Aspra PMC soveltuu käytettäväksi ilman epäpuhtauksien poistoon jakelukeskuksissa ja varastotiloissa, kokoonpanohalleissa sekä julkisissa tiloissa.

Airtower M

Airtower M

Airtower on kehitetty erityisesti konepajojen öljysumun poistoon. Rakenne on kevyt ja kestää iskuja, naarmuja sekä lämpöä. Laitteessa on helppokäyttöinen integroitu värinäyttö. Airtower toimitetaan käyttövalmiina. Laite ei tarvitse ilmanvaihtokanavien asennuksia, siihen kytketään vain sähköt ja paineilma.

Aspra PM10

Aspra PM10

ASPRA PM10 on monipuolinen sähköiseen suodatukseen perustuva ilmanpuhdistin, joka poistaa tehokkaasti sisäilmasta karkeat (PM10) hiukkaset. ASPRA PM10 ilmanpuhdistimessa on mekanismi, jolla laite puhdistetaan automaattisesti eikä vaihdettavia suodattimia tarvita. Tämä tekee laitteesta kustannustehokkaan käyttää ja erittäin huoltoystävällisen.

Sisäilman laatua mittaavat sensorit sopivat kaikkiin kohteisiin

Esimerkkejä suosituimmista sisäilman laatua mittaavista tuotteista ja laitteista:

AirWits TVOC

AirWits TVOC

AirWits TVOC on laadukkailla antureilla varustettu yhdistelmämittari, joka mittaa sisäilman TVOC määrää, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten.

PressGuard

PressGuard

PressGuard erilaisten paine-erojen mittaamiseen tarkoitettu mittalaite. PressGuard-laitteen paineeroanturi mittaa erittäin tarkasti kahden mittapisteen välistä paine-eroa, esimerkiksi rakennuksen sisäilman ja ulkoilman välillä. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esim. hälytyksiä varten. Laitteen lähetysväliä voidaan säätää etänä.

Twinguard

Twinguard

TwinGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfoxverkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella lämpötilaja ilmankosteusanturilla. Anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä.

Liikutettavat ilmanpuhdistuskoneet yksittäisen tilan tai huoneen ilmanpuhdistukseen

Esimerkkejä suosituimmista liikuteltavista tuotteista ja laitteista:

Genano® 525

Genano® 525

Huipputehokas, monipuolinen ilmanpuhdistin isoihin ja vaativiin käyttökohteisiin. Sopii esimerkiksi kouluihin tai muihin julkishallinnon tiloihin, sillä laitteen viikko-ohjelma hoitaa tehonvaihdokset automaattisesti.

Genano® 350

Genano® 350

Erittäin tehokas ilmanpuhdistin, joka soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi vastaanottotiloihin, hammaslääkäriasemille, toimistoihin ja liiketiloihin. Vie vähän lattiatilaa ja sen voi asentaa myös seinälle.

Tutustu Genanon® teknologiaan

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä IV Kymppiin