IV-asennus edessä?

IV Kymppi tarjoaa palvelun: IV-asennus niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin

+10 vuoden kokemus IV-alalta
Yli 10 000 puhdistettua kohdetta
Työlle 100 % laatutakuu

IV-asennus on laaja käsite joka voi tarkoittaa monia eri asioita.

Olemme koonneet tähän osioon yleisimpiä kysymyksiä asiakkailtamme

Ilmanvaihtoon liittyvät asennustyöt voivat tarkoittaa yksittäisen IV-kanavan asennusta tai vaikkapa kokonaan uuden ilmanvaihtojärjestelmän asennusta liiketilan käyttötarkoituksen muuttumisen myötä ja kaikkea näiden väliltä. IV Kympille mikään asennuskohde ei ole liian suuri tai liian pieni. Soita meille numeroon 040 702 2628 ja tarkastellaan asiaa yhdessä!

Ilmanvaihdon ja ilmanvaihtojärjestelmän tehtävä on huolehtia siitä että sisäilman laatu pysyy terveellisenä raikkaana ja viihtyisänä. Toimiva ilmanvaihto poistaa sisätiloista kosteutta ja epäpuhtauksia sekä tuo tilalle puhdasta ilmaa hengitykseen.

IV-asennuksen tekee IV-asentaja. IV-asentaja on henkilö joka on käynyt ilmanvaihtoalaan liittyvän ammattitutkinnon ja työskentelee ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvien työtehtävien parissa. IV Kymppi työllistää tällä hetkellä suomalaista ja ammattitaitoista IV-asentajaa.

IV-asennuksen hinta vaihtelee pitkälti asennustyön laajuuden sekä kohteen perusteella. Esimerkiksi pientalon huippuimurin vaihtaminen uuteen voisi maksaa tarvikkeineen 45000 € kun taas toimitilojen käyttötarkoituksen muutosremontti voisi maksaa 20 00000 €.

IV Kymppi yrityksenä

Miksi valita meidät?

Luotettava ja osaava yritys

Olemme täysin suomalainen yritys ja toimineet IV-alalla yli 10 vuotta.

Monipuoliset palvelut

Erikoisosaamistamme ovat mm. IV-kanavien puhdistus, IV-asennus ja IV-huolto.

Kokemus yli 10 000 kohteesta

IV Kympillä vuosittain yli 1 000 tyytyväistä asiakasta Etelä-Suomen alueella.

Työlle aina 100% laatutakuu

Työn jälkeiset mahdolliset puutteet tai epäkohdat korjataan veloituksetta.

Luotettava kumppani
LVI-Tekniset urakoitsijat jäsenyritys

IV Kymppi – ilmanvaihdon ammattilainen jo vuodesta 2010

Etelä-Suomen ja Uudenmaan alueella toimiva IV Kymppi on erikoistunut erilaisiin ilmanvaihtoalan töihin. Tarjoamme niin asennukset, huollot kuin puhdistuksetkin yli 10 000 kohteen tuomalla ammattitaidolla.

Laatu sekä korkea asiakastyytyväisyys perustuvat koulutettuun ja osaavaan henkilöstöön sekä haluun tehdä asiat laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva ratkaisu!

IV Kymppi ilmanvaihdon ammattilainen