Aukioloaika 08:00 - 20:00

040 702 2628

ivkymppi[at]ivkymppi.fi

Korvausilmaventtiilin asennus

IV Kymppi tarjoaa myös palvelun: korvausilmaventtiilin asennus

+10 vuoden kokemus IV-alalta
Yli 10 000 puhdistettua kohdetta
Työlle 100 % laatutakuu

Korvausilmaventtiilin asennus ja siihen liittyvät palvelut kuuluvat myös palveluihimme

IV Kymppi tarjoaa laadukasta korvausilmaventtiilin asennuspalvelua joka takaa raikkaan ja terveellisen sisäilman kotiisi tai toimistoosi. Korvausilmaventtiilin asennus on tärkeä osa ilmanvaihtojärjestelmää sillä se mahdollistaa raittiin ilman virtauksen sisätiloihin ja poistaa kosteutta ja epäpuhtauksia.

IV Kymppi:n ammattitaitoiset asentajat huolehtivat korvausilmaventtiilin asennuksesta alusta loppuun asti. He tarkistavat ensin ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden ja suunnittelevat asennuksen sijainnin ja tarvittavat materiaalit. Asennuksen jälkeen he testaavat järjestelmän toimivuuden ja varmistavat että korvausilmaventtiili toimii moitteettomasti.

Lisäksi IV Kymppi tarjoaa myös muita korvausilmaventtiiliin liittyviä palveluita kuten huolto- ja korjauspalveluita. Huolto- ja korjauspalvelut ovat tärkeitä sillä ne varmistavat korvausilmaventtiilin toimivuuden ja pitkän käyttöiän. IV Kymppi:n asentajat ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia joten voit luottaa heidän osaamiseensa ja palvelun laatuun.

IV Kymppi yrityksenä

Miksi valita meidät?

Luotettava ja osaava yritys

Olemme täysin suomalainen yritys ja toimineet IV-alalla yli 10 vuotta.

Monipuoliset palvelut

Erikoisosaamistamme ovat mm. IV-kanavien puhdistus, IV-asennus ja IV-huolto.

Kokemus yli 10 000 kohteesta

IV Kympillä vuosittain yli 1 000 tyytyväistä asiakasta Etelä-Suomen alueella.

Työlle aina 100% laatutakuu

Työn jälkeiset mahdolliset puutteet tai epäkohdat korjataan veloituksetta.

Luotettava kumppani
LVI-Tekniset urakoitsijat jäsenyritys

IV Kymppi – ilmanvaihdon ammattilainen jo vuodesta 2010

Etelä-Suomen ja Uudenmaan alueella toimiva IV Kymppi on erikoistunut erilaisiin ilmanvaihtoalan töihin. Tarjoamme niin asennukset, huollot kuin puhdistuksetkin yli 10 000 kohteen tuomalla ammattitaidolla.

Laatu sekä korkea asiakastyytyväisyys perustuvat koulutettuun ja osaavaan henkilöstöön sekä haluun tehdä asiat laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva ratkaisu!

IV Kymppi ilmanvaihdon ammattilainen