Aukioloaika 08:00 - 20:00

040 702 2628

ivkymppi[at]ivkymppi.fi

IV-urakointi

IV Kymppi tarjoaa myös palvelun: iv-urakointi

+10 vuoden kokemus IV-alalta
Yli 10 000 puhdistettua kohdetta
Työlle 100 % laatutakuu

IV-urakointi ja siihen liittyvät palvelut kuuluvat myös palveluihimme

IV Kymppi on monipuolinen ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntija joka tarjoaa laadukkaita palveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Yksi palveluistamme on IV-urakointi joka kattaa kaiken tarvittavan ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti.

IV-urakointi on erityisesti suunnattu uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin joissa ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu ja toteutus vaativat erityisosaamista. Meiltä saat kaiken tarvittavan avun ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon asti.

IV Kymppi tarjoaa myös muita ilmanvaihtojärjestelmien palveluita kuten ilmanvaihtokanavien puhdistusta ilmanvaihtokoneiden huoltoa ja korjausta sekä ilmanvaihtojärjestelmien mittauksia ja säätöjä. Näin varmistamme että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii optimaalisesti ja tarjoaa terveellisen ja miellyttävän sisäilman.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää IV-urakoinnista ja muista ilmanvaihtojärjestelmien palveluistamme. Me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

IV Kymppi yrityksenä

Miksi valita meidät?

Luotettava ja osaava yritys

Olemme täysin suomalainen yritys ja toimineet IV-alalla yli 10 vuotta.

Monipuoliset palvelut

Erikoisosaamistamme ovat mm. IV-kanavien puhdistus, IV-asennus ja IV-huolto.

Kokemus yli 10 000 kohteesta

IV Kympillä vuosittain yli 1 000 tyytyväistä asiakasta Etelä-Suomen alueella.

Työlle aina 100% laatutakuu

Työn jälkeiset mahdolliset puutteet tai epäkohdat korjataan veloituksetta.

Luotettava kumppani
LVI-Tekniset urakoitsijat jäsenyritys

IV Kymppi – ilmanvaihdon ammattilainen jo vuodesta 2010

Etelä-Suomen ja Uudenmaan alueella toimiva IV Kymppi on erikoistunut erilaisiin ilmanvaihtoalan töihin. Tarjoamme niin asennukset, huollot kuin puhdistuksetkin yli 10 000 kohteen tuomalla ammattitaidolla.

Laatu sekä korkea asiakastyytyväisyys perustuvat koulutettuun ja osaavaan henkilöstöön sekä haluun tehdä asiat laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinun tarpeeseesi parhaiten sopiva ratkaisu!

IV Kymppi ilmanvaihdon ammattilainen